Als je aan een ski vakantie denkt, denk je al gauw aan landen zoals Oostenrijk, Zwitserland en Italie. Maar waarom die drukke toeristische ski gebieden opzoeken, als er op ruim drie uur vliegen bijzondere mooie skipistes zijn? Want in welk land ter wereld kun je s'ochtends in de sneeuw op de latten staan en nog dezelfde middag in de Middelandse zee een duik nemen? Jawel, dat kan alleen in Libanon.

ski vakantie libanon

Libanon kent verschillende ski en snowboard gebieden. De bekendste gebieden zijn Faraya Mzaar, de Cedars, Zaarour en Laqlouq. Naast skieen en snowboarden kun je in deze gebieden veelal ook sneeuwscooters huren. Voor circa 50 dollar mag je een uurtje met de sneeuwscooter door de bergen racen. Echt een aanrader!

Zie je een skivakantie in Libanon wel zitten? Dan heb je natuurlijk wel accomodatie nodig. In de ski resorts bevinden zich diverse chalets, lodges en hotels. Een aanrader is het Intercontinental Mzaar hotel. Een 5 sterren hotel van wereldklasse.

Ook op de Libaneze skipistes wil je er natuurlijk hip en trendy uitzien! Wil je dit jaar op een originele manier voor de dag komen? Koop dan een baardmuts! Een baardmuts is een gebreide muts met een gebreide baard. De muts met baard is grappig en warm tegelijk! Baardmutsen van het Amerikaanse merk Beard head zijn vrij prijzig. (Rond de 40 dollar). Op Presentsathome.nl vindt je soortgelijke mutsen al voor 15 euro.

 Weergave:
Geen producten aanwezig