Winkelen in Libanon

Voor iedereen die van winkelen houdt kan zijn hart ophalen in Beiroet. In deze omgeving bevinden zich meerdere shopping malls. Maar je moet beslist ook een bezoekje brengen aan Hamra street. Een leuke winkelstraat met niet alleen winkels, maar ook veel terrasjes en goede restaurants. Hamra is een traditionele straat met veel kleding- en kledingmerken. Het is een oude straat die zich in de buurt van de Amerikaanse Universiteit van Beiroet bevindt. Wil je modern shoppen? Dan ga je naar Down town. Dit is een vrij nieuw en erg mooi winkelcentrum met veel designerwinkeltjes in de moderne Beirut Souks.

Er zijn ook nog enkele mooie shopping malls in beiroet te vinden. Namelijk de City Mall met onder andere Zara, Ralph Lauren, Dior en Nike. In dit gebouw bevindt zich ook een bioscoop en natuurlijk vind je hier heel veel eet tentjes. Niet alleen met Arabisch eten, maar ook echte Amerikaanse burger tenten.

Beauty liefhebbers bezoeken ABC Mall. Dit overdekte winkelcentrum bevindt zich niet ver van City Mall. Het is op loopafstand, maar je moet wel direct via de brug de snelweg over, anders kom je er niet. Over de snelweg wandelen voelt voor Nederlanders een beetje vreemd. Maar in Libanon kan alles. En je zult dan ook niet de enige zijn. Je kunt eventueel ook met een taxi van City Mall naar ABC Mall. Weet dat men in eerste instantie altijd een veel te hoog bedrag voor deze rit vragen. Even afdingen dus...

ABC Mall is een overdekt winkel centrum met veel beauty, glossy en cosmetica merken. Het heeft wel iets weg van de Bijenkorf. Vlakbij dit winkelcentrum aan dezelfde snelweg bevind zich nog een leuke mall genaamd Le Mall.

 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig