Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Libanon? Er is belangrijke informatie die je over dit land moet weten. Als we het hebben over dresscode, is Libanon een eerzaam land. Dit religieuze land let ook op wat de toeristen dragen. Let dus goed op wat je gaat dragen. Hoe je je in dit land moet kleden, kan afhangen van de activiteiten die je gaat doen. Zo mag je op de hotelkamer gewoon je nachthemd dames dragen. Wanneer je naar Libanon reist, moet je rekening houden met de locatie die zal worden bezocht. Libanon heeft twee soorten natuur: de kust en de bergen. De kleding die je draagt, moet dus zijn gebaseerd op het gebied dat wordt bezocht. Hier volgen enkele tips over wat te dragen op vakantie in Libanon.

Wat vrouwen mogen dragen

In feite heeft Libanon geen strikte regelgeving met betrekking tot de dresscode voor vrouwen. Je kunt gewoon kleding in westerse stijl dragen. Je kunt bijvoorbeeld je tanktops en rokken dragen. Zorg er echter voor dat je geen minirok draagt ‚Äč‚Äčals je op de weg loopt. Als je van plan bent een moskee te bezoeken, zorg er dan voor dat je de kleding draagt ‚Äč‚Äčdie je armen, benen en haar bedekken. Wanneer je dit land in de zomer bezoekt, is het beter om loszittende kleding te dragen om je lichaam koel te houden. Het is ook mogelijk om te genieten van het nachtleven in bijvoorbeeld Beiroet. Je kunt een avondjurk dragen als je naar een nachtclub of restaurant gaat. Maak je geen zorgen, je kunt ook gewoon je bikini dragen als je naar het strand gaat.

Wat mannen mogen dragen

Mannen kunnen elk type kleding dragen als ze naar Libanon gaan. Bij een bezoek aan de toeristische attracties kun je een T-shirt, spijkerbroek of korte broek dragen. Als je dan naar een nachtclub wilt, kun je een broek en een overhemd met kraag dragen. Deze outfit combineren met een colbert is ook prima. Bij het bezoeken van een moskee moeten mannen een broek en lange mouwen dragen. Als je naar het strand gaat en wilt zwemmen, kun je gewoon een zwembroek dragen. Vergeet niet om een ‚Äč‚Äčzonnebril, slippers, een hoed en zonnebrandcrème mee te nemen. Deze items kunnen je beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Mode tips

Als je Libanon in de wintermaanden bezoekt, moet je een aantal lagen kleding dragen. De temperatuur is zo koud dat je kunt bevriezen als je geen warme kleding draagt. Tijdens de late lente en zomer is de temperatuur in dit land overdag erg heet. Maar 's nachts zal de temperatuur aanzienlijk dalen. Zorg er dus voor dat je een jas, jas of hoodie draagt ‚Äč‚Äčom je 's avonds warm te voelen. Houd er rekening mee dat sommige pensions de kamer mogelijk niet de hele nacht van verwarming voorzien. Draag dus een warme pyjama om comfortabel te slapen. In Libanon regent het ook soms in de winter. Zorg dus voor een waterdichte jas, regenjas, paraplu en waterdichte schoenen. Als je van plan bent om te gaan wandelen, zorg er dan voor dat je wandelschoenen of sneeuwschoenen draagt. Goede kleding en schoeisel kunnen ervoor zorgen dat je een plezierige vakantie in Libanon kunt hebben. Zorg ervoor dat je de bovenstaande tips volgt en geniet van dit land.

Wat draag je op vakantie in libanon
 

    27-09-2022 15:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.